skip to Main Content

Om oss

Åpningstider kontor

Man - tor 08.00-16.00
Fre 08.00-14.30

Åpningstider utsalg

Man-tor 09.00-15.00
Fre 09.00-14.00
Lør-søn stengt (bruk nettbutikken vår)

Hans Claussen AS er et familieeid selskap som ble etablert i Bergen i 1889. Hans Claussen utvidet til Oslo i 1914, og i dag er det fra Bærum utenfor Oslo vi styrer vår virksomhet. Vi er distributør av råvarer innen kompositt, lim og termoplast. I tillegg distribuerer vi maskiner og utstyr til diverse industri, primært innen plast. Tidligere hadde vi også distribusjon av næringsmidler, men denne virksomheten ble overtatt av Storms AS 1. september 2014. Her er Hans Claussen AS nå engasjert på eiersiden.

Hans Claussen AS leverer materialer til kunder i hele Norge. Vårt hovedkontor ligger i Skuiveien 41, rett utenfor Oslo. Her har vi et lager, men vi har også lager eksternt hos Transport-Service i Arendal og hos BRING i Fredrikstad. I utgangspunktet går alle varer fra en av disse 3 lokasjonene, men ved kjøp av store kvantum går vareflyten direkte mellom produsent og våre kunder.

Vårt fokus har alltid vært å knytte til oss solide leverandører med høy kompetanse, upåklagelige materialer og evne og vilje til å følge opp kunder i det norske markedet. Våre kunder er alt fra privatpersoner til store selskaper, og uavhengig av hvem du er og hva du ønsker skal du alltid bli godt tatt vare på hos oss.

Grunnet stor etterspørsel fra privatpersoner, hobby markedet og mindre selskaper som ønsker å kjøpe komposittmaterialer i mindre kvantum har vi etablert en nettbutikk kompositthuset.no hvor vi har ambisjon om å være en «one-stop-shop» for deg som skal handle komposittmaterialer i pålitelig kvalitet. Du kan også komme og besøke oss i Skuiveien 41, men butikken følger «kontortid» og er helgestengt. 

Back To Top