skip to Main Content

HANS CLAUSSEN AS er ny distributør for Magnum Venus Products

HANS CLAUSSEN AS har overtatt distribusjonen av Magnum Venus Products (MVP) i Norge. MVP tilbyr totalt produksjonsutstyr til komposittindustrien.

HANS CLAUSSEN AS synes det blir veldig spennende å få Magnum Venus Products i sitt sortiment fra 1. april 2022. Rosseland AS har siste 10 årene vært distributør for MVP og gjort en veldig god jobb.  Derfor har MVP et godt fotfeste i Norge. Når Dag Rosseland nå ønsker å trappe ned vil HANS CLAUSSEN AS videreføre arbeidet så godt vi klarer. I løpet av mars flyttes reservedelslageret over til Vøyenenga, sammen med all dokumentasjon på alle de anleggene som står ute hos mange norske kunder.

MVP har høy kvalitet og stor bredde i sitt sortiment. Dette er velutprøvde og gode produkter for komposittindustrien:

  • Dispenseranlegg for lim
  • Rulleanlegg
  • Gelcoat anlegg
  • Chop-anlegg
  • RTM doseringsanlegg

Hans Claussen AS  er distributør innen kompositt og termoplast. Vi er 8 ansatte og har lager på Vøyenenga, i Arendal og i Fredrikstad. Vi har vært aktive innen kompositt fra 60-tallet og tilbyr idag det meste av råvarer og rekvisitter for komposittindustrien – en «one stop shop».

Per Løining (pl@hc-as.no / 988 30 549) vil ha hovedansvaret for MVP hos HANS CLAUSSEN AS.

Vi er takknemlige for at Dag  ønsker oss som arvtaker for MVP og er glad han hjelper oss i oppstartsfasen.

Under JEC i Paris 3. – 5. mai vil MVP som vanlig stille ut, og Per Løining og Jonas Claussen vil være til stede fra HANS CLAUSSEN AS. I tillegg til MVP vil mange flere av våre partenere være representert på JEC. Bl.a.s Scott Bader og Gurit.

Ta gjerne kontakt med oss dersom dere har spørsmål eller kommentarer.

Back To Top