skip to Main Content

QUIN Global

Spraylim til alle formål

Quin Global er vår leverandør av TensorGrip® som er en limserie med spraylim til en lang rekke produkter – fra fly- bil- og båtindustrien til møbelkonstruksjon og bygg. Vi har et godt utvalg produkter fra TensorGrip® på lager, men skulle vi mangle akkurat det du trenger kan vi få tak i alt.

Mulig bruksområder er alt fra å feste fiber i formen før støping, men også for å lime fast isolasjon, gulvbelegg, himlinger, paneler, dekor – og veldig mye mer.

I komposittstøp er det viktig å velge et lim som ikke svekker konstruksjonen og skaper «svake punkter» eller fare for delaminering. Med TensorGrip kan du støpe helt uten fare for at limet skal svekke noe som helst.

Som verdens største produsent av spraybokslim inkluderer Quin Globals ekspansive produktutvalg mer enn 300 unike limprodukter – hvorav mange er revolusjonerende for markedet. QUIN har toppmoderne forsknings-, utviklings- og produksjonsfasiliteter og det mest omfattende utvalget av lim for et stort spekter av industrier over hele verden.

QUIN sine spraylim dekker gulv til tak og alt i mellom.

Back To Top