skip to Main Content

BauderFOAM

Et isolasjonsmateriale - allsidig, innovativ og rask!

Vi leverer polyuretan i plater eller blokker i ulik densitet. Det er tett cellestruktur som gjør det lett å maskinere og som gir lavt resinopptak.

Polyuretan – et materiale som verden ikke kan klare seg uten. På grunn av ekstremt lave varmeledningsevne, er høyverdige isolasjonsmaterialer laget av polyuretan mye mer effektive enn konvensjonelle isolasjonsmaterialer. De er en del av duroplast-materialefamilien, noe som betyr at de ikke smelter selv ved høye temperaturer og beholder formen og dimensjonsstabiliteten. Disse materialene er permanent trykkbestandige, har lav vannabsorpsjon og er motstandsdyktige mot nesten alle kjemikalier som vanligvis brukes. Det herdede skummet med lukkede celler er hovedsakelig produsert med pentan, et miljøvennlig blåsemiddel.

Levetiden til fast polyuretanskum er 50 år og mer.

Bare en liten brøkdel av volumet av polyuretan kjerne skum består av et fast stoff. For en vanlig tilgjengelig råtetthet på ca. 30 kg/m³ utgjør de syntetiske materialene kun ca. 3 % av det totale produktvolumet. Det syntetiske materialet skaper et rutenettverk av cellestivere og cellevegger for å øke materialets mekaniske motstand.

Back To Top