HANS CLAUSSEN AS har overtatt distribusjonen av Magnum Venus Products (MVP) i Norge. MVP tilbyr totalt produksjonsutstyr til komposittindustrien.

HANS CLAUSSEN AS synes det blir veldig spennende å få Magnum Venus Products i sitt sortiment fra 1. april 2022. Rosseland AS har siste 10 årene vært distributør for MVP og gjort en veldig god jobb.  Derfor har MVP et godt fotfeste i Norge. Når Dag Rosseland nå ønsker å trappe ned vil HANS CLAUSSEN AS videreføre arbeidet så godt vi klarer. I løpet av mars flyttes reservedelslageret over til Vøyenenga, sammen med all dokumentasjon på alle de anleggene som står ute hos mange norske kunder.

MVP har høy kvalitet og stor bredde i sitt sortiment. Dette er velutprøvde og gode produkter for komposittindustrien:

  • Dispenseranlegg for lim
  • Rulleanlegg
  • Gelcoat anlegg
  • Chop-anlegg
  • RTM doseringsanlegg

Hans Claussen AS  er distributør innen kompositt og termoplast. Vi er 8 ansatte og har lager på Vøyenenga, i Arendal og i Fredrikstad. Vi har vært aktive innen kompositt fra 60-tallet og tilbyr idag det meste av råvarer og rekvisitter for komposittindustrien – en «one stop shop».

Per Løining (pl@hc-as.no / 988 30 549) vil ha hovedansvaret for MVP hos HANS CLAUSSEN AS.

Vi er takknemlige for at Dag  ønsker oss som arvtaker for MVP og er glad han hjelper oss i oppstartsfasen.

Under JEC i Paris 3. – 5. mai vil MVP som vanlig stille ut, og Per Løining og Jonas Claussen vil være til stede fra HANS CLAUSSEN AS. I tillegg til MVP vil mange flere av våre partenere være representert på JEC. Bl.a.s Scott Bader og Gurit.

Ta gjerne kontakt med oss dersom dere har spørsmål eller kommentarer.