Om Hans Claussen AS

Hans Claussen AS - Bergen ble etablert i 1889 og i 1914 ble Hans Claussen AS - Oslo etablert. I slutten av 2011 ble driften i Hans Claussen AS - Bergen lagt ned.

Hans Claussen AS er distributør av råvarer og maskiner til ulik industri. Kompositt og plastbearbeidende industri er viktige områder for oss. Vårt fokus har alltid vært å knytte til oss solide leverandører med høy kompetanse og med evne og vilje til å følge opp kunder i det norske markedet. Dessuten har vi tro på hardt arbeid. Svette og kanskje noen tårer hører med for å lykkes.

Våre medarbeidere er alltid tilgjengelige, vi skal yte et høyt service nivå og vi gjør det vi kan for at det skal være hyggelig å handle med oss!

Våre kunder betjenes fra våre hovedlagre i Arendal og Fredrikstad, og vårt lager på Vøyenenga. I tillegg går
mange leveringer direkte til våre kunder fra dyktige produsenter rundt om i verden. Våren 2015 etablerte vi nettbutikk slik at hobby komposittører enkelt og billig kan kjøpe produker av oss i mindre mengder. Se kompositthuset.no

Med helt ny teknologi fra Scott Bader kan Hans Claussen AS levere gelcoat og topcoat helt ned i 5 kg spann i ønsket RAL farge. Les mer om GELTINT her. Maskinen står i Skuiveien 41 på Vøyenenga.

Jonas Claussen er 4. generasjon og selskapets leder.
Ta gjerne kontakt med oss!
Besøksadresse:
Skuiveien 41
1339 VØYENENGA

Postadresse:
SKUIVEIEN 41, 1339 VØYENENGA

Telefon: 67 11 94 00
Telefax: 67 11 94 10
office@hc-as.no